Pla de Reciclatge i Socialització de Llibres

El curs vinent volem iniciar el Pla de Reciclatge i Socialització de llibres. Per poder participar en aquest sistema, TOTS ELS ALUMNES HAN DE DEIXAR EL SEU LOT DE LLIBRES RECICLATS PER REBRE EL LOT DE LLIBRES RECICLATS DEL SEGÜENT NIVELL QUE CURSARAN. SI FALTEN LLIBRES, L’AMPA ELS COMPRARÀ PER GARANTIR QUE TOTHOM QUE HI PARTICIPI TINGUI EL LOT CORRESPONENT.

De moment aquest Pla no te cap altra despesa per a les famílies que el pagament de la quota del AMPA. I per què el Pla sigui viable, doncs, ha d’haver-hi una màxima participació de famílies que també ha de ser equitativa, és a dir, que es deixin llibres de tots els cursos. Us encoratgem, doncs, a participar-hi.

Els requisits són els següents:

  1. Ser soci de l’AMPA.
  2. Deixar el lot de llibres del curs que actualment s’està cursant
  3. Emplenar i tornar el full d’adhesió al Pla

 Si ja esteu fent reciclatge individualment amb altres famílies (fora de l’AMPA), us agrairíem que us apuntéssiu al Pla i ens digueu amb qui feu l’intercanvi. Així podrem fer una previsió perquè cap nen/a es quedi sense llibres.

Torneu el full d’adhesió abans del dia 25 d’abril Penseu que necessitem tenir dades reals de les famílies que volen participar-hi per poder fer una bona previsió. Per tant, és requisit indispensable tornar aquesta butlleta signada ara. Dipositeu-la a la bústia de l’AMPA o porteu-la a Secretaria.

Tots hi guanyem! Apunta’t al reciclatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *